Frågor

Follow us:

Email: info@victoriasakademin.com

BB Glow är den senaste utvecklingen i microneedling av koreanska kosmetologer.

Frågor:


 

När är en behandling med BB GLOW Microneedling lämplig?

Microneedling behandlingen används framför allt för att behandla följande indikationer:

  • solskador
  • slapp och åldrad hud
  • rynkor och fina linjer
  • hudstrior och ärrstora porer
  • pigmentfläckar

 

Vad händer inför en BB GLOW Microneedling behanling?

Du träffar en av våra legitimerade utövare för en konsultation där ni tillsammans går igenom dina problem och önskemål. Baserat på det rekommenderar utövaren vilken behandling som är bäst lämpad samt berättar om fördelar och eventuella risker .

 

Därefter tar ni ett gemensamt beslut om antal behandlingar och vilken färg av BB GLOW serum som ska utföras.

Kurbehandlingar kan behövas för att uppnå önskat resultat.

 

 

Hur går en behandling till?

En BB GLOW microneedlingbehandling går till så att:

1. Rengöring av huden.

2.Peeling med mjuk AHA syror eller dermobration eller ultraskruber ta bort översta lager på överhuden.

3. 12-36 sterila engångsnålar skapar microkanaler ned i huden och förbereder huden med vitaminer innan kunna fortsätta arbeta med BB Glow serum. Beroende på vilket hudområde som behandlas går nålarna olika djupt ned i huden. Microkanalerna gör det dels möjligt att slussa ned aktiva ämnen som t.ex. hyaluronsyra ned på djupet i huden och förbereda innan BB Glow serum, dels har de en i sig stimulerande effekt på bildandet av kollagen och elastin i huden.

4. BB GLOW SEUM masseras in i huden med hjälp av en nano nåll.

5. GEL MASK appliceras på BB Glow serum för att göra pinetrering djupare och lugna ner eriterad huden samt återfukta på djupet.

6.Avslutas behandlingen med applicering av STAYVE Repair Cream och SPF 50 kräm.

 

Behandlingen utförs med minsta möjliga obehag då vi använder bedövningskräm. Vanligtvis krävs 3-5 behandlingar med ca 2 veckors mellanrum för att nå ett optimalt resultat. Många ser resultat redan efter första behandlingen. Mer varaktiga resultat kommer att ske efter några behandlingar.

 

 

Vad kan jag förvänta mig?

Din huds kondition kommer att fortsätta att förbättras under de närmaste månaderna efter en kur behandlingar och i kombination med rekommenderade hudvårdsprodukter.

 

Huden kommer att vara lite råsa och lätt svullen efteråt. Normalt lägger det sig efter en dagen. Efter behandlingen bör du inte röra vid ansiktet eller sminka och du skall hålla det rent (risk för bakterier).

 

Du ska även undvika sol, ansträngning som idrot eller bastubad som gör att du svettas. Du skall även undvika makeup upp till 48 timmar efteråt.

 

 

Kombinations- och eftervård:

 

BB GLOW microneedling behandling kan kombineras med andra typer av behandlingar som t.ex. ledljus terapi och Yelow Rose peel off återfuktande maskerna,

 

 

För optimal effekt är det önskvärt att att du även följer upp behandlingen hemma och kompletterar med Yellow Rose hudvårdsprodukter specifikt anpassade för just din hudtyp. Vilka produkter som passar just dig och din behandling får du råd om vid behandlingstillfället . Mer om produkter kan du läsa direkt på www.yellowrose.se

 

 

Kostnad

 

Det exakta priset beror på behandlingens omfattning och om den kombineras med annan behandling, samt vilka produkter som skall användas. Innan behandlingen påbörjas får du en konsultation och prisuppgift av din behandlare.

BB GLOW


Copyright @ All Rights Reserved

Victoria Grepo Akademin AB, Götgatan 81, 116 62 Stockholm, info@victoriasakademin.com

Distributörsrättigheter och allt material på denna webbsida är skyddat enligt lagen om upphovsrätt och tillhör Victoria Grepo Akademin AB

Bank